Wednesday, 1 January 2020

January Giveaway by Awesome Dreamer

Assalamualaikum and happy new year!! :)
So, memandangkan dah masuk tahun baru ni, dan aku pun tak sure dah berapa lama sejak aku masuk dunia blogging ni, tapi yang pastinya dah banyak la giveaway yang aku join.

Tapi,

Tak pernah lagi aku buat giveaway huhu

So, memandangkan 9 Januari merupakan birthday aku, dan tahun ni tahun baru, dekad yang baru, aku tiba tiba terdetik nak buat giveaway. Tapi aku takut tak ada sambutan huhu :( Tapi takpe, kita cuba dulu.
  Kalau tak ramai, siapa yang join tu jela terus menang :p



Syarat-syarat nak join giveaway ni
1. Follow blog ni. No worries, nanti akan difollowback, insya Allah.
2. Follow instagram ni >Tee.Ordinary<

Kalau dah follow 2 steps di atas tu, baru boleh proceed ke next steps.

1. Buat new post dengan tajuk; "January Giveaway by Awesome Dreamer"
2. Selitkan sekali banner di atas tu dengan linkkan dekat post ni

Okay dah siap!
Mudah je kan?

So apa tunggu lagi, jom la join beramai ramai :)

Jangan lupa kalau dah publish post tu, hantar dekat sini link post anda semua tau :)

DUE DATE: 31 Januari 2020, memandangkan nama giveaway pun January Giveaway. hehehe.

HADIAH GIVEAWAY

Ha, hadiah tu kita kena highlight besar sikit supaya celik sikit mata tu haha (ok hambarnya)

ImageImage
Image

Ada banyak lagi design dekat igshop Tee.Ordinary tu, (akan update dari hari ke hari) so pemenang nanti boleh pilih mana mana design yang dia suka :)

Berapa orang pemenang?
Bergantung kepada sambutan orang ramai.

So kalau makin ramai, mungkin hadiah juga akan bertambah, bilangan pemenang pun akan bertambah, haa siapa tahu?

Doakan moga saya dimurahkan rezeki dan dapat berkongsi rezeki ni dengan orang lain jugak, insya Allah.

UPDATE

44 comments:

  1. saya join!

    https://dramaticyang.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  2. Aien join ye..

    https://www.aienienka.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  3. Saya join 😁

    https://www.uminazrah.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html?m=1

    ReplyDelete
  4. Semoga success GA anjuran cik puan blog

    ReplyDelete
  5. saya join ye :D

    https://nurain-syahirah.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  6. ejulz join :).. salam perkenalan :)

    https://ejulz.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan..
    Done follow blog dan IG.. (IG sha - kasih_shadz)
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  8. salam berkenalan.. Ummi join ;)
    http://nurasyiqin201.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  9. Hai, maq join jugak ni.

    https://madammaq.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html?m=1

    ReplyDelete
  10. https://www.lieyzanordin.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html?m=1


    Hye ❤️

    ReplyDelete
  11. Hi beeha join!

    https://beehaazman19.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  12. saya join

    https://belogsjm.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  13. salam. dah sertai...

    https://yamanaimy.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  14. joinnn

    https://www.mialiana.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  15. Join jugaaa

    https://www.rubiahkadir.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  16. Mama join ye

    http://www.mamapipie.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  17. Gee join gak😃

    http://www.zianaeunos.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html?m=1

    ReplyDelete
  18. As salam. Abam Kie joins too. I have fulfilled all the requirements.

    http://www.zukidin.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  19. saya join yaaa !

    https://itsthesuraya.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    best of luck kepada semua peserta !

    ReplyDelete
  20. done join hehe

    https://messarah.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  21. saya join =)

    https://at-tarmizi.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  22. saya join 😄

    http://zzzyy.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  23. salam. join ye :)

    https://tiaarasapphire.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  24. Hai, Atul join juga ye

    https://www.atulhamid.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  25. https://sayasukala.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum.. done semua ( ig naim : @naimttbc )

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  27. join

    https://ciklapunyabelog.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  28. https://airitanaka.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  29. saya join ya...

    https://diyanatjuman.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    Good luck.

    ReplyDelete
  30. join..

    https://mulan-sahbanu.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  31. Join

    https://seindahcerita.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  32. Done join

    https://aimanziyad.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html?m=1

    ReplyDelete
  33. Bismillah..

    Sy join..

    https://www.leaazleeya.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  34. dtg join dan memeriahkan suasana.

    http://www.linazlina.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  35. http://www.aimisyahirah.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  36. I join :)

    https://aninashyqinlife.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  37. join sini ye

    https://www.farhanajafri.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  38. count me in ya... bersemangat dan dah join jugak... hehehehe... https://weolls.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  39. Salam Hai NA . KakYa join dan fopow sini #871
    https://www.akifimtiyaz.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  40. sisyat join juga :-)

    https://hayatisuki.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  41. wahhh ramainya join. goodluck everyone

    ReplyDelete
  42. hazrina join

    https://meinnameisthazrina.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  43. Nisha join ^^

    https://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete