Saturday, 10 March 2018

Me?

pada tengah hari yang indah ni, selepas habis kelas lesen, aku trylah carik idea nak update blog tapi idea tak datang-datang jugak so aku pun tekanlah reading list nak baca post-post yang menarik perhatian aku and there you go, aku rasa benda ni menarik so aku rasa nak share sekali la dengan uolls uhuhu

tak pernah pernah aku buat 1 perenggan panjang macam ni lol


well, basically some of us ada yang percaya, ada yang tak percaya dengan benda-benda macam ni but it's up to us la kan, yang baik jadi pedoman, yang buruk jadi sempadan. em macam takde kaitan je? ok what ever,

so let's go!

flowers, january, and decorations image

JANUARY 
Ambitious and powerful. Born leader. Stubborn nature. You always stand out in the crowd. You love to live the good life. Romantic at heart. Deep thinker. Loyal to friends. Ever ready to learn and try out new things. Serious about life. Like to make others happy. Not too introvert, not too extrovert. Smart and well dressed.

Ambitious – Having a strong wish to be successful, powerful, or rich 
Introvert – Someone who is shy, quiet and unable to make friends easily
Extrovert – An energetic happy person who enjoys being with other people

psttt, agak-agak ada tak ciri-ciri aku dalam ni? ehehe


aku malas nak copy paste yang lain sebab aku lahir bulan januari so aku copy bulan januari je ah :p

so ni apa yang aku rasa pasal aku la en, (kasi can la aku syok sendiri hehe)

ambitious - yes tapi tu la, nak jadikan impian tu jadi realiti macam erm sikit

powerful - maybe? entahlah, powerful dalam apa? fizikal? aku belajar taekwondo. powerful in words? maybe lol

born leader - mungkinlah sebab selalu gak pegang jawatan tinggi-tinggi ewah poyonya but not yet a good leader i guess, so act aku risau pegang-pegang jawatan ni sebab nanti akan disoal dekat akhirat apa benda yang kita dah buat :(

stubborn nature - ni aku tak faham apa maksud dia ahahaha tapi nak kata aku degil, yes sometimes hehe

stand out in the crowd -  entahlah tapi kalau dalam kelas dulu aku sorang je perempuan pakai baju kaler purple so tu dikira stand out tak? ahah besides, aku dulu photographer sekolah so kena banyak berjalan la en so tu dikira stand out jugak tak?

love to live the good life - yes of course, siapa je tak suka

romantic at heart - awww, orang kata orang yang suka kucing ni romantik, yes, aku suka kucing sesangat! ok bye haha

deep thinker - sometimes, lelagi bila sensorang pastu mula la mengelamun hahaha drama sungguh!

loyal to friends - well, korang boleh buktikan sendiri >.<

ever ready to learn and try out new things - yes! i like to try something new, adventure gitew

serious about life - uuu, bunyi macam matang sangat haha tapi betul la, i do, sometimes pikir pasal my future. when i say future bukan pasal kawen je ok, excuse me ingat hidup ni untuk kawen je ke?

like to make others happy - yes, bila orang lain happy aku tumpang happy, lagi-lagi bila kita tau kitalah the reasons dorang happy :)

not too introvert, not too extrovert - betul la tu, ada masa aku banyak mulut gila sampai tahap aku rasa orang annoyed dengan aku ahaha, ada masa aku pemalu ala-ala wanita melayu terakhir gitewww puihhh poyonya

smart - well~

well dressed - entahlah, aku rasa biasa je, selagi tak pakai macam badut dan masih mengikut syariah, so aku rasa well dressed la kot?


---

ada yang nak bangkang ke? haa meh meh nyatakan apa yang tak puas hati tu :P

so, kalau rasa nak tau what does your birthday month say about you, boleh check kat  >SINI< ok. thank me later! aha

2 comments:

  1. okay takde apa yang boleh saya bangkangkan hahaha

    ReplyDelete