Monday, 19 February 2018

Limau Ais, Air Kosong

health image
(gambar hiasan je)

last week pergi makan kat luar, time tu ada sorang sepupu lelaki sekali sebab dia cuti time tu, tapi takde tiket nak balik kampung, asrama kena kosong tu yang balik rumah aku tu uhu

so in total ada lima orang la, my parents, my sister, my cousin and I.

pastu aku pun order la, air limau ais satu, sebab rasa macam air limau ni boleh kuruskan badan lol entah betul entah tidak hahaha

pastu few minutes after that, datang la seorang waiter dengan dulang yang banyak gelas berisi pelbagai jenis minuman. that waiter pun letaklah satu-satu air yang kitorang 1 family order atas meja.

sekali ada 1 gelas tapi air kosong jernih je, tak nampak pulak limaunya. aku macam pelik ah mana air aku? ni ke?

and then my sister hirup la air tu, nak rasa air kosong ke air limau tapi pakai kordial ke apa en,

"haaa air limau air limau"

tapi aku rasa ragu-ragu so aku pun hirup la

CIS!

air limau kejadahnya, air kosong je

pastu tetiba my sister usha air my cousin (oh yes he sat infront of us) pastu tunjuk kat gelas air neslo dia,

"eh dalam tu ada limau ke?"

oh.my.god

what's wrong with my sistur hahahahah

i guess it's act ketulan ais kot lol

then tetiba waiter datang bawak satu gelas,

y

E

S

air limau saya sudah sampai!

jadi air kosong ni siapa punya? salah order ke?

"(my cousin name) order air apa?"

"neslo, dengan air kosong"

double.oh.my.god



2 comments: