Tuesday, 13 February 2018

❤ ❤ ❤

cuaca redup gini, sambil makan yogurt strawberry tesco dan dengar semua OST The Greatest Showman buat aku rasa macam nak update blog,

eh dah tertulis new post lol

so, dah alang-alang depan laptop ni, tak sah la kalau dalam salah satu tab yang banyak-banyak aku bukak tu ada web twitter. and yes, tetiba ada satu gambar ni lalu timeline yang captured my attention,

ok jom sama-sama baca sebab aku pun tak habis baca lagi lol


ok dah?

"We met people for reasons, either as a blessing or a lesson"

It's just my twenty cent opinions, nak setuju ke nak bangkang ke, i tak kisah langsung lol

For me, semua insan yang hadir dalam hidup aku merupakan satu anugerah Tuhan. Semua insan yang Allah pinjamkan sekejap kepada aku, pasti memberi pengajaran kepada aku, sama ada secara sedar atau tak.

Walaupun benda tu pahit, kita kena cuba untuk maniskan dia :')

i know it's hard

Walaupun kita jumpa dalam wayang sebab seat sebelah menyebelah, ada jugak benda yang aku belajar.

Walaupun kita cuma duduk berhadapan dalam koc yang sama, pasti ada sesuatu yang mengajar aku.

Maybe sebab aku yang suka memerhati manusia.

omg sounds scary

Sebab aku suka lihat sekeliling,
Aku suka mencari sesuatu di sebalik sesuatu,

We should look from the other side too, not just one side.

Maka, dengan my twenty cent opinions ni, aku harap aku jugak boleh jadi insan yang memberi lesson or blessing kepada pembaca sekalian, ecewah

Haa sudah apa aku merepek ni

Better to stop right now,

k ciao

2 comments: