Tuesday, 30 January 2018

Have faith :)

helloOoo *going out from a cave*

omg it's been a while since the last time i've ever write and publish a post which i couldnt even remember when lol so i guess my azam 2018 adalah untuk selalu update my blog fuhhh i hope tercapai la azam ni hehe

actually nak buat appreciation post untuk diri sendiri on my birthday yang dah lepas tapi ye la cerita dah basi siapa nak baca :') so i guess this is my 1st and last post for january 2018

so hari ni baru tarik kerusi, duduk, bukak laptop, bukak blog setelah lama tak bukak, so scroll la reading list sebab mood membaca tengah on, so banyaklah post yang menarik aku bukak on new tab, baca, and kalau ada modal nak komen, aku komen.

but then ada 1 post ni buat aku terkedu.
buat aku terkesima.
buat aku terkaku.

ah spm dah habis semua ayat nak keluar puihhh

aku tak sangka, speechless.
i dont know what to do, what to respond.

but i just want you to know, that i always at your back.
walaupun aku rasa aku fail untuk menjadi kawan yang terbaik untuk kau *sigh*

im not always there when you need me,
yet aku diberi kepercayaan oleh kau, tempat kau luah cerita macam-macam

quotes, life, and motivation image

then after read that post, a few minutes later, ada whatsapp masuk from my another best friend,

I'm sick.
Inside out.

Dalam hati dah berdebor dupdap dupdap, ya Allah apakah yang sedang berlaku---

I tried my best untuk taip berhemah, reply elok-elok agar tak tersalah cakap but idk if im doing the right thing or not

i cuba untuk comfort my babygurls :')
i cant stand seeing them in hurt (walaupun only in media social)

so shout out to my dear friends,
maybe i cant stop the downpour,
but i will always join you for a walk in the rain.

Insya Allah i will.
I'll try.

quotes, love, and red image

No comments:

Post a Comment